За нас - Евро Джоб - РАБОТА В ГЕРМАНИЯ

За нас

Евро Джоб е подразделение на ВТГ – една от първите фирми за работа в чужбина по програми за културен обмен за студенти. Фирмата осъществява дейността си от 1998 година. С течението на времето фирмата се разви и разшири портфолиото от предлагани услуги.  Също така започнахме да предлагаме програми за работа, насочени към не-студенти. Ето защо ние създадохме evrojob.com. Сайтът е насочен изключително към потребители, които искат да реализират професионалните си умения в Европа – и по-точно  в по-старите държави от Европейския Съюз (като Англия, Германия, Австрия, Италия, Франция), Европейската Икономическа Общност (ЕИО = ЕС + Исландия и Норвегия ) и Швейцария.

През последните 4 години установихме отлични контакти и стабилни партньорски взаимоотношения с водещи компании в сферата на социалната дейност, спедиция, хотелиерство, туризъм, ресторантьорство, строителство, услуги и търговия.

Най-успешната ни програма и основен предмет на дейност е подборът на кадри за работа в Германия в социалната област (болногледачи, социални асистенти), както и шофьори и куриери. Изпращали сме и не малко монтажници на гипскартон, както и монтажници на соларни панели.

Програмите ни за болногледачи и социални асистенти са напълно безплатни за търсещите работа.

Евро Джоб се стреми да предоставя, възможно най-добрите условия за работа. Ние се ангажираме с организирането на квартирата и заплащането на всички социални такси/осигуровки.

За нас е голямо признание, че голям брой хора се обръщат към нас по препоръка на техни близки и приятели, които са работили или работят за нас.