Как да си намеря работа в Швейцария - Евро Джоб - РАБОТА В ГЕРМАНИЯ

Как да си намеря работа в Швейцария

Много хора си задават въпроса „как да си намеря работа в Швейцария“? Ние от Евро Джоб имаме решение.
Първо трябва да сте наясно аква работа в Швейцария искате да си намерите. Работа е твърде широко понятие. Всеки човек има различна квалификации, нагласи и опит. За различните видове работа, които се предлагат в Швейцария има различни изисквания – например; пол; възраст и др. Първото нещо, което трябва да знаете е че трябва имате някакви езикови познание за да стигнете до реализация. Не казваме, че невъзможно да си намерите работа в швейцария без език – просто това е малко вероятно. Твърде малко вероятно. Причинатаза това е, че всеки швейцарски работодател иска да може да комуникира със служителите си. Следователно ако не знаете съответният език (Швейцария е триезична държава) по правилно би било да търсите фирма, която да ви изпрати там например като свой служител. Но това означава че и сферите на дейност ще са твърде ограничени – например има строителни фирми изпълняващи обекти в Швейцария. При такива фирми една група хора, нямащи езикови познания се изпраща заедно с преводач. Трудно обаче ще си намерите работа като сервитьор или помощен персонал в Швейцария без език.
Както казахме по-горе ние от Евро Джоб имаме решение за намиране на работа в Швейцария. Но изискваме определени езиови познания по немски, френски или италиански език. Ние предлагаме работа в Швейцария, само болногледачи и социални асистенти. Предимствата ни са, че събираме никакви такси и комисионни. Вие нямате никакви разходи по заминаването и престоя в Швейцария. От вас се изискват единствено желание за работа с възрастни хора и поне средни познания по съответният език.
Как започва всичко: За да ви намерим работа в Швейцария е необходимо да се регистрирате – напълно безплатно е. давате и-мейл, измисляте си парола, повтаряте я и след като влезете попълвате информацията и въпросника. После натискате „запис“ и „кандидатствайте“. Тогава вашата информация пристига при нас и се форматира по един стандартен образец. Не забравяйте да закачите усмихната снимка по време на попълването. Този работен профил ние ще изпратим на партньорите ни в Швейцария, след като сме се свързали с вас да поговорим. След това ще ви изпращаме оферти за работа в Швейцария по и-мейл (заедно с него пускаме автоматичен СМС за да ви подсетим да си проверите и-мейла) и ако офертата ви харесва ние ще поискаме партньорите ни да предоставят профила ви на семейството в Швейцария. След като то ви одобри – пристъпваме към организацията на пътуването.
Можете да си направите регистрация от тук:

Създай CV


Моля имайте предвид, че с един и-меил можете да имате регистрация само на един език – например ако знаете и немски и англииски и искате да имате профил на двата езика, ще трябва да направите две отделни регистрации с различни имейли.